Pranks 6 jan 2018 Redacteur

Bloggers en fitnessmeisjes laten realiteit zien van hun lichaam op Instagram

Als je wel eens op Instagram zit, kom je er bijna niet omheen. Overal in je tijdlijn komen bloggers en fitness meisjes voorbij met perfecte lichamen die vaak ook nog eens het perfecte leven lijken te leven. Als je jezelf met hun gaat vergelijken zou je er bijna depressief van worden…

Veel van deze bloggers en fitness meisjes hebben de afgelopen weken een statement gemaakt. Ze laten zien dat de foto’s die op hun Instagram verschijnen, niet een juiste weerspiegeling is van hoe ze daadwerkelijk in het echte leven zijn.

Ze bewijzen dat de foto’s die op hun Instagram verschijnen vaak maar een kwestie is van: het juiste licht gebruiken, de juiste positie aannemen en de foto uit de perfecte hoek nemen. Één van de meisjes wist het heel goed te verwoorden; “Me 1% Of The Time VS 99% Of The Time. Taken Just Seconds Apart”. Oftewel, ik zie er alleen zo uit als ik een foto voor Instagram maak!

Laat je dus niet gek maken door het perfecte schoonheidsbeeld dat op Instagram gecreëerd wordt! Het bewijs wordt hieronder geleverd.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Bloggers en fitnessmeisjes laten realiteit zien van hun lichaam op Instagram
Sluiten