Nieuws 14 jul 2018 Jokertje

Onderzoekers: blowjob net zo gezond als fitnessen

Goed nieuws voor iedereen met een voorkeur voor orale seks: het is ontzettend healthy! Een blowjob is niet alleen goed voor je relatie- en geluksniveau, het is ook gunstig voor je lichamelijke gezondheid. Dus fitgirls, letten jullie op?

Blowjob als fitness

Een vrouw kan maar liefst 100 calorieën per half uur verbranden van orale seks. Dat is het equivalent van 35 minuten lopen, 23 minuten fietsen of 15 minuten snoeihard trainen op het roeimachine. Als je het nog verder wilt opdrijven, adviseert de in Los Angeles gevestigde seksuoloog Jaiya Kinzbach om push-ups te doen tijdens de act.

Meisje doet haar best in de sportschool, maar had ook kunnen pijpen!

Hoelang pijpen?

Wil je weten hoe lang je moet pijpen om bepaalde lekkernijen te verbranden? Om een blikje Coca-Cola (139 calorieën) af te trainen moet je een blowjob van 45 minuten geven. Voor een Mars-bar moet je toch al gauw 1 uur en 20 minuten stokslobberen. Voor een Big Mac heb je gegarandeerd een kaakspier verrekt én een schrale dop. Dan moet je ‘m namelijk zo’n 2 uur en 40 minuten in je mond nemen. Of deep throaten het proces allemaal beter maakt is niet bekend… maar je kunt het natuurlijk altijd proberen!

Weet iemand of er ook klassikale lesjes worden gegeven?

Meer pijpen

Ben je niet echt van de pijpbeurten, maar wil je wel een technohitje maken? Of een fijn dancenummer? Nou je hebt alleen maar slippers en een paar pijpen nodig. Deze gast is wel insane en we zouden er best wel wat geld voor over hebben om hem op een feestje te zien.

Reageer op artikel:
Onderzoekers: blowjob net zo gezond als fitnessen
Sluiten