Pranks 17 jan 2018 Redacteur

BMW-rijders zijn de meest asociale weggebruikers die er zijn

Iedereen weet dat elke chauffeur die agressief rondtoert met zijn overduidelijke dure auto een onattente dick is. Maar wist je dat hoeveel van een bellend je bent blijkbaar wordt bepaald door welke auto je rijdt?

Dat is wat een onderzoek heeft ontdekt toen uit een opiniepeiling bleek dat BMW-chauffeurs de meest egoïstische chauffeurs in het VK zijn. Dus als je er een rijdt, zoek het dan uit.

Een studie van meer dan 2000 chauffeurs uitgevoerd door de tv-zender Dave vond dat 56 procent van de automobilisten dacht dat eigenaren van de in Duitsland gemaakte BMW M3 hun manieren moesten controleren.

De coureurs van flitsende Range Rovers kwamen op een goede tweede plaats in de lompe lijst met 48 procent van de kiezers die dachten dat ze te kort schieten op de omgangsafdeling, terwijl de bezitters van de sportieve Audi TT als derde eindigden met 43 procent.

Verrassend genoeg werd de Ford Transit van – vaak geassocieerd met onachtzame chauffeurs – pas als vijfde geëindigd in de peiling, waarbij slechts 36 procent van de pollers zei dat de eigenaren de minst beleefde waren.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
BMW-rijders zijn de meest asociale weggebruikers die er zijn
Sluiten