Pranks 26 jul 2017 Redacteur

BOA beboet meisje aan op straat voor illegale verkoop limonade

De dochter van Henk had enkele kannen zelfgemaakte limonade op het voetpad gezet. Die wilde ze verkopen aan voorbijgangers op weg naar een festival in de buurt, maar het duurde niet lang of het meisje had een zware boete omdat ze handel dreef zonder vergunning.

Henk is ziedend op de agenten die zijn dochter een boete van 150 euro oplegden voor het illegaal verkopen van limonade. De vader en professor aan de universiteit van Hengelo, vertelde: “Mensen waren zo blij, ze vonden haar schattig.”

“Het is niet alsof ze enorme winst wilde maken. Het was gewoon een vijfjarige die wat limonade wilde verkopen. Ze begon te roepen en te huilen. Ze snikte de hele weg naar huis en kon maar een ding uitbrengen: papa, ik heb iets stouts gedaan.”

Volgens de man kwamen maar liefst vier agenten naar haar kleine tafeltje. Het meisje moet er toen een halfuurtje gestaan hebben. “Als je vijf bent, denk je dat elke autoritaire figuur altijd gelijk heeft. Ze was erg overstuur omdat ze zo trots was op haar kraampje en dit heeft alles verzuurd. In Nederland is iets als dit normaal. Toen ik het verhaal vertelde aan mijn neef die in Chicago woont, zei die dat het een nationaal schandaal zou zijn bij hen.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
BOA beboet meisje aan op straat voor illegale verkoop limonade
Sluiten