Images 1 aug 2015 Marjolein

Boer ontdekt dat er naakte vrouwen in zijn vijver zwemmen. En zijn reactie is geniaal

Een boer op leeftijd had naast een mooie boerderij ook een prachtige tuin met zwemvijver, volleybalnet en croquetveld. Ook stonden er prachtige fruitbomen in zijn tuin.

Een groepje vrouwen hadden onderweg de vijver opgemerkt en waren, zonder toestemming van de boer, gaan zwemmen in de vijver. Naakt… Precies op dat moment ging de boer eens kijken hoe zijn vijver er bij lag. Ook wilde hij wat fruit gaan plukken, dus had hij een grote emmer bij zich. Hij was vanzelfsprekend enigszins verbaasd toen hij de stemmen van de vrouwen hoorden die in zijn vijver aan het zwemmen waren. Toen hij de dames eenmaal gespot had, kuchte hij om ze te laten merken dat hij ze betrapt had. Toen ze hem hoorden, zwommen de dames direct naar het midden van de vijver en riepen ze dat ze er niet uit zouden komen als hij niet weg zou gaan.

De boer moest lachen. “Jullie denken toch niet dat ik hier ben gekomen om jullie naakt te zien zwemmen?” Hij pakte zijn emmer en hield deze omhoog. “Ik wilde alleen de krokodil voeren!”

bejaarde-boer

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

leeshet.nu

Reageer op artikel:
Boer ontdekt dat er naakte vrouwen in zijn vijver zwemmen. En zijn reactie is geniaal
Sluiten