Pranks 23 jan 2018 Redacteur

Boer vindt adres van asociale vent die afvalt dumpt, en neemt wraak…

Sommige mensen zijn gewoon onbegrijpelijk. Vooral zij die tot het uiterste gaan om het leven van andere mensen miserabel te maken. Mensen die afval op de grond gooien, katten schoppen of vreselijke dingen zeggen over anderen zijn misschien niet gevaarlijk, maar wel erg vervelend.

In California bevindt zich een boerderij. Zoals alle boerderijen heeft het plattenlandslandschap iets rustgevend.

De boer keek uit over zijn land en zag plotseling een hoop vuilniszakken op zijn landgoed liggen. Toen hij het begon op te ruimen, haalde hij een kleine schat uit het afval. Er was een enveloppe met een adres van een afzender op!

Dat moest vast de dader zijn, dacht de boer. Nu was de vraag wat hij eraan zou doen.

We weten niet of hij erover nadacht om de politie in te lichten. Maar wat we wel weten is dat hij de daders een lesje leerde.

De vrachtwagen haalde zijn vrachtwagen en laadde al het vuilnis in de laadbak. Hij wilde geen snipper afval missen, want hij en het vuilnis zouden een ritje gaan maken.

De boer had het huis dat overeenstemde met het adres kunnen achterhalen. Dan plande hij zijn route en weg was hij. Zijn plan was volop aan de gang.

Hij reed recht naar het huis en bezorgde al het afval terug. Inderdaad, hij dumpte het gewoon op de oprit en reed weg.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Boer vindt adres van asociale vent die afvalt dumpt, en neemt wraak…
Sluiten