Nieuws 2 aug 2018 HFMN

Vrouwen smeren massaal borsten onder met tandpasta voor nieuwe trend

Een nieuwe YouTube trend heeft ervoor gezorgd dat vrouwen inmiddels massaal hun borsten vol smeren met tandpasta. Euh…WTF?

Tandpasta op borsten

Sommige vrouwen voelen een hoge druk om te voldoen aan bepaalde normen op het gebied van uiterlijk. Of het nu gaat om de kleren die je draagt of om hoe je eruit ziet: de druk is aanwezig. En in de afgelopen jaren zijn er verschillende rages en trends uit de grond gestampt om hier zo makkelijk mogelijk aan te kunnen voldoen. De meest recente zorgt ervoor dat vrouwen massaal hun borsten insmeren met tandpasta. Jazeker, je leest het goed!

De trend zorgt niet voor een gladdere huid of een slanker lichaam. Nee, het zorgt ervoor dat je borsten groter worden en het voorkomt dat ze gaan hangen. Iets wat YouTuber NaturalBeauty556 in haar video toont. Ze gebruikt er echter niet alleen tandpasta voor, maar gebruikt een zelfgemaakt mengseltje. Deze bestaat uit tandpasta, komkommer, yoghurt, bloem en eiwitten. Doe het 30 dagen lang en het resultaat zal verschijnen.

Werkt het?

Het klinkt hartstikke leuk, maar werkt deze gekkigheid nu echt? Volgens Christopher Inglefield, directeur van de London Bridge Plastic Surgery & Aesthetic Clinic, zegt tegenover Metro UK van niet. Volgens hem is deze manier, net als veel dingen op het internet, ongeloofwaardig en werkt hij voor geen meter. Iets wat Youtuber MakeupMesha in haar video ook lijkt te bevestigen. De dame voelt zich flink voor lul staan nu ze 30 dagen lang haar tieten in heeft staan smeren met tandpasta.

Het hele geintje werkt dus niet. Alhoewel! Zie het positief als je er aan begonnen bent. Je borsten ruiken wel naar mint en dat is ook wat waard

Reageer op artikel:
Vrouwen smeren massaal borsten onder met tandpasta voor nieuwe trend
Sluiten