Images 12 dec 2016 Mark

Brandweerlieden ontdekken wel heel bijzondere vondst in bek van hond…

Brandweerlieden die altijd voor iedereen klaar staan

Als er brand is, dan is tijd een cruciale factor. De brandweermannen moeten zo snel mogelijk de brand onder controle zien te krijgen en er voor zorgen dat iedereen veilig wordt gesteld.

1

Dat was ook het geval toen de brandweer arriveerde bij dit huis van de familie dat aan het afbranden was. De brandweermannen wisten de familie veilig te stellen. De familie kwam er met wat kleine brandwonden en grote schrik vanaf.

Maar toen de brandweermannen klaar waren, en naar de truck terugkeerde kwamen ze erachter dat nog een levend wezen de brand had overleeft. Ze hadden hem over her hoofd gezien tijdens het brand blussen.

Een hond genaamd Amanda , die kort geleden bevallen was, was bezig met al haar puppy’s veilig te stellen daar ze op de brandweertruck te leggen. Een voor een had ze haar roedel gered.

2

Nadat ze alle puppy’s in veiligheid had gesteld, kroop ze bij ze om ze warm te houden. De brandweerlieden schakelde meteen een dierenarts in. Deze vertelde dat alle puppy’s en de moeder in goede gezondheid waren.

3

Het verhaal bewijst maar weer dat het moeder instinct een van de sterkste krachten in de wereld is. Als ouder ben je bereid alles op alles te zetten voor je kinderen, en dit is zo bij mens of hond.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Brandweerlieden ontdekken wel heel bijzondere vondst in bek van hond…
Sluiten