Pranks 23 jul 2017 Redacteur

Bruidegom heeft tijdens trouwerij prachtige woorden voor iemand anders dan zijn bruid…

Jefferson en Jessica zijn een Portugees koppel die verliefd werden en besliste om te trouwen.

Hun trouw was een vreugdevol evenement en alles verliep volgens plan tot het tijd werd om de geloften voor te lezen. Jefferson richtte zich tot zijn nieuwe vrouw en vertelde haar iets dat niemand had verwacht. Hij hield van iemand anders.

Niemand wist wat er gebeurde toen Jefferson zich richtte tot een klein meisje achter hem. Maar de bruidegom wist dat hij niet alleen zijn leven zou delen met Jessica – hij drukte ook zijn liefde en zorg uit voor haar achtjarige dochter, Giovanna.

bruid

Na zijn geloften te hebben gedeeld met zijn vrouw Jessica, draaide Jefferson zich om tot bij Giovanna en vroeg hij haar om dichterbij te komen. Toen somde hij alle dingen op die hij voor haar zou doen als haar vader.

“Als ik God één ding kon vragen, dan zou dat zijn: jij als dochter hebben. Ik zou de meest trotse vader zijn in de wereld, om zo’n prachtige, intelligente en beleefde dochter als jij te hebben,” vertelde Jefferson haar met de tranen in zijn ogen.

Giovanna kon niets anders dan lachen van geluk.

Jefferson keek haar in de ogen en beloofde er altijd te zullen zijn voor haar, net zoals hij ook haar mama had beloofd. Jessica en alle aanwezige gasten waren tot tranen toe bewogen.

“Ik geef je ook liefde, mijn liefste, om voor je te zorgen, je altijd te beschermen, en je niets slechts te laten overkomen.”

Giovanna nam de micro en bedankte haar nieuwe papa met tranen in haar ogen.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Bruidegom heeft tijdens trouwerij prachtige woorden voor iemand anders dan zijn bruid…
Sluiten