Nieuws 3 aug 2018 HFMN

Bruidsmeisje flikkert om tijdens eerste kus echtpaar

De eerste kus draait volledig om de bruid en bruidegom. De foto van dit moment ook. Maar tijdens een bruiloft in Chicago ging alle aandacht naar het bruidsmeisje, die keihard op d’r plaat ging.

Bruidsmeisje flikkert om

Kevin Kennedy Ryan trouwde met Jessica, de liefde van zijn leven. Deze vrolijke gebeurtenis vondt plaats in het altijd gezellige Chicago, waar het deze dag ook bijzonder warm was. Iets wat een grote rol speelde in de prachtige foto van de eerste kus. Want wie de foto goed bestudeerd zal op de achtergrond toch echt iemand op haar plaat zien liggen. En die dame? Dat is Kevin’s zusje Grace, het bruidsmeisje van die dag. Fotograaf Sean Cook nam, toevallig, precies op dat moment een foto. Hoe perfect wil je het hebben?

bruidsmeisje, bruiloft, fail
Foto: Sam Cook

De plek van de bruiloft was prachtig, maar werd in oktober gekozen. In de zomer leek het al snel op een kas waarin de temperaturen bijzonder snel richting standje sambal schoten. En doordat er van alles geregeld moest worden die dag, was eten en drinken er een beetje doorheen geschoten. Grace ging daar blijkbaar niet heel erg lekker op. Ze was recht voorover gevallen en was een half minuutje van de dag kwijt. Glaasje water erin, zitten op een stoel en de ceremonie kon gelukkig weer doorgaan. Maar de geniale trouwfoto? Die zal elk kerstdiner weer getoond gaan worden!

Reageer op artikel:
Bruidsmeisje flikkert om tijdens eerste kus echtpaar
Sluiten