Bucket Boys richten mannenzender SBS7 op… en Talpa is pisnijdig!

Redacteur 12 jan 2018 Pranks

Ga er maar even goed voor zitten, want grote kans dat dit het gesprek van de dag gaat worden. En dat zeiden we vorig jaar ook toen de Bucket Boys heel veel poep bij het hoofdkantoor van een keukenoplichter hadden gestort. En deze keer overtreffen ze misschien die ludieke actie. Zo waren de boys in handen gekomen van de domeinnaam SBS7 en daar kun je hele leuke dingen mee doen. En dat hebben ze ook gedaan.

Presentatoren Thijs en Joep, de Bucket Boys, hebben op hun Bucketlist staan om samen te werken met Nederlands grootste TV-man John de Mol. Alleen die mediamagnaat krijg je niet heel snel te spreken, dus moesten ze creatief zijn. En met die domeinnaam ontstond het plan om mannenzender SBS7 op te richten om zo contact te kunnen leggen met John de Mol.

Ze richtte officieel SBS7 BV op, omdat dat ze juridisch gezien toestemming gaf om de naam te gebruiken. Ze bouwden een officiële website met daarop een gelikte trailer waarin opkomende presentatoren te zien waren die allen beweerden te presenteren voor de nieuwe mannenzender. Als klap op de vuurpijl regelden ze zelfs een eigen John de Mol, een Brabantse fietsenmaker, want dan konden ze John de Mol officieel quoten in het persbericht. Met zijn drieën bezochten ze de notaris en SBS7 was een feit! Sla het KVK register open en je ziet dat John de Mol officieel directeur is van SBS7 BV.

Gisteren gooiden de Bucket Boys een persbericht eruit en heel medialand was op de hoogte. Al snel namen websites het nieuws over én nog sneller dan verwacht kregen de mannen een belletje van Talpa. “Ik wil niet dreigen, maar ik zou hier snel mee ophouden”. Ja, daar schrokken ze wel van. Totaal niet de bedoeling natuurlijk, vooral ook omdat het allemaal veel onschuldiger was dan het leek. Na een sommatie met claim besloten ze de site offline te halen. John de Mol die John de Mol aanklaagt, dat mocht natuurlijk niet gebeuren. Wederom geniaal gedaan en het is nu wachten op de echte John de Mol die de heren een kopje koffie en budget aanbiedt om nog meer mooie dingen te maken.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Bucket Boys richten mannenzender SBS7 op… en Talpa is pisnijdig!
Sluiten