Nieuws 7 sep 2018 HFMN

Burger King laat je hun nieuwe burger testen voor 20.000 euro

Een lekkere burger gaat er altijd wel in. Maar nu Burger King iemand zoekt om voor 20.000 euro er eentje te testen, hebben we helemaal zin!

Burger King burger testen voor 20k

Of het nu gaat om de Whopper of de Bacon Double Cheese: Burger King heeft goeie burgers. Maar naast rundvlees heeft de keten ook genoeg anders te bieden. Visburgers, salades, snacks en uiteraard ook heel veel kip. En in die laatste categorie komt BK met een gloednieuwe burger: de Cripsy Chicken Burger. Hartstikke leuk zou je denken, maar wat moeten we met die informatie? Simpel! De koning der burgers zoekt iemand die deze burger gaat testen en hebben daar, een kleine, 20.000 euro voor over.

Het is gecheckt en het bericht is 100% echt. Burger King is oprecht op zoek naar de persoon die als eerste de burger wil proeven. Het bericht van de video is heel duidelijk: ze zijn hopeloos op zoek naar jou.

‘We kennen ons verleden met kip. Daarom zagen we geen andere optie dan 20.000 euro te bieden aan de persoon die als eerste de Crispy Chicken Burger proeft. We hebben je nodig!’

Check de commercial hieronder.

Helaas is het hele geintje alleen voor klanten uit Engeland, maar een goed voorbeeld is het wel. Burger King Nederland: doe je ding! En terwijl zij daar mee bezig zijn, kan jij dit artikel even rustig lezen.

Reageer op artikel:
Burger King laat je hun nieuwe burger testen voor 20.000 euro
Sluiten