Pranks 12 jun 2017 Redacteur

Check hoe Richard Hammond ontsnapt aan de dood in bizarre crash en hoe het nu gaat!

crash1

TV-ster Richard Hammond is na een zwaar ongeluk tijdens een heuvelklim in Zwitserland afgevoerd naar het ziekenhuis. De presentator van The Grand Tour liep wonder boven wonder geen ernstige verwondingen op.

Hammond nam voor opnames van The Grand Tour deel aan de Bergrennen Hemberg, een heuvelklim in de buurt van Sankt Gallen. Hij raakte met zijn elektrische Rimac Concept One, die zo’n slordige 1000 pk ontwikkelt, van de weg. Hammond ging over de kop, waarna de wagen vlam vatte. “Het was het grootste ongeluk dat ik ooit heb gezien”, reageerde zijn vriend en collega Jeremy Clarkson. “Gelukkig is hij oké.”

Hammond werd met een helikopter naar het ziekenhuis afgevoerd met een vermoedelijke kniebreuk en komt dus relatief goed weg.

De 47-jarige Hammond kwam eerder dit jaar nog zonder zwaar letsel weg bij een motorongeval in Mozambique. Elf jaar geleden liep hij ernstig hoofdletsel op bij een crash met een dragster tijdens opnames voor Top Gear. Hammond herstelde volledig van die crash na een coma van twee weken.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Check hoe Richard Hammond ontsnapt aan de dood in bizarre crash en hoe het nu gaat!
Sluiten