Pranks 22 dec 2017 Redacteur

Chinees doet aanbetaling van BMW met duizenden gespaarde yuan-munten…

We hebben allemaal een spaarvarken (gehad) en weten niet zeker hoeveel we nu precies hebben gespaard in zo’n ding. Soms kan je er van uit eten, soms blijk je alleen naar de Mac te kunnen.

Welnu, in China zou je een nieuwe auto kunnen kopen, zoals een zakenman die zijn eerste aanbetaling deed op een BMW in gespaarde munten.

Volgens lokale rapporten kocht de naamloze man, die in een groothandel werkt, de auto voor ongeveer 400.000 yuan (45.000 euro) op 18 december.

Hij stond er echter op om de eerste aanbetaling in vijf mao (5p) -munten te betalen, goed voor bijna 8.000 euro.

“Ze [de munten] waren allen vijf maos die de klant in de loop van de jaren had gespaard. Er waren in totaal ongeveer 70.000 yuan,” vertelde Mr Gu, sales manager van BMW in Putian, Fujian Province aan Pear Video.

Werknemers bij de autodealer moesten uren op de werkvloer zitten terwijl ze de koperen munten telden.

Blijkbaar zijn ze zelfs naar het huis van de klant gereisd om ongeveer 10 dozen met munten op te halen. Dat is wat hardcore toewijding aan het maken van een verkoop, moet je toegeven.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Chinees doet aanbetaling van BMW met duizenden gespaarde yuan-munten…
Sluiten