Nieuws 20 sep 2018 HFMN

Dit vakantiehuisje is volledig gemaakt van chocolade

Chocolade gekken opgelet: stop met het zoeken van een vakantiebestemming. Er is namelijk een huisje in Frankrijk die volledig gemaakt is van de lekkernij!

Vakantiehuisje van chocolade

Hagelslag, chocolademelk, kruidnoten, repen en fonteinen: we zijn knettergek op chocolade. En wanneer je bedenkt dat we ook gek zijn van vakantie, snap je wel dat dit vakantiehuisje een droom is die uitkomt. Via booking.com is het namelijk mogelijk om een huisje in Frankrijk te huren, die volledig van chocolade gemaakt is. Jazeker: 1,5 ton aan gemalen cacaobonen in een huisje. Hoe fantastisch is dit.

Chocolade, huisje, vakantie, nieuws

Het huis van 18 vierkante meter is volledig voorzien van chocolade. En dan bedoelen we niet dat er op elke hoek van de tafel een stapel repen ligt. Nee, we bedoelen dat letterlijk alles er van gemaakt is. De klok, de tafel, de kopjes, de boeken, de muren, het dak, de deuren en zelfs de open haard. Al zouden we die toch niet aan willen steken…

Willy Wonka Wonderland

Het is een fantastisch huis waar oprecht alles van de lekkernij gemaakt is, maar buiten het huisje is het ook bijzonder interessant. Het wordt door Booking beschreven als een Willy Wonka Wonderland. En die beschrijving zegt ons natuurlijk al voldoende. De omgeving is voorzien van een eendenvijver en bloemen, die allemaal ook gemaakt zijn van chocolade. HOE VET IS DIT?!!!

Chocolade, huisje, vakantie, nieuws

Omdat het huisje volledig gemaakt is van de lekkernij, is het maar mogelijk om op twee data het huisje te boeken. Dat boeken kan alleen op woensdag 26 september voor vrijdag 5 oktober en zaterdag 6 oktober. Daarna is het feestje afgelopen. Een nachtje in dit fantastische huisje kost je €50 per nacht en is via deze link te boeken.

Chocolade, huisje, vakantie, nieuws

Chocolade liefhebber? Dan klinkt dit goede nieuws je als muziek in de oren!

Reageer op artikel:
Dit vakantiehuisje is volledig gemaakt van chocolade
Sluiten