Pranks 3 mrt 2018 Redacteur

Compleet bevroren auto in Londen gaat viral…

Als je de afgelopen dagen buiten bent geweest, heb je waarschijnlijk al gemerkt dat het een beetje koud is. Het is ook winderig en sneeuwachtig, wat gepaard gaat met zijn eigen problemen.

In principe (net als elk jaar) bij het eerste teken van welke sneeuw dan ook, moest het land volledig sluiten – scholen, treinen, bussen, noem maar op.

Nou, als je de afgelopen dagen helemaal geen tijd hebt gehad om ergens naartoe te komen – en dat is een goede mogelijkheid – spaar dan een gedachte voor de eigenaar van deze auto.

This Londoner won’t be able to drive to work today (Fri) – because their car was trapped in a block of ICE. See National story NNICE; The frozen motor was left unidentifiable after being turned into a block of ice by a burst water pipe. Workers were scrambled this morning to repair the pipe, but the car, in Tower Hamlets, east London, is unlikely to get thawed for a few days. Tower Hamlets Police offered their “deepest sympathy” to the driver on Twitter. Traffic wardens will struggle to ticket the car, which has been stuck for two days. Twitter user @baoigheallain said: “The lengths some owners will go to to prevent a parking officer sticking a ticket to their windscreens.”

Deze auto stond tijdens de recente koudegolf in Tower Hamlets geparkeerd en het ziet ernaar uit dat het in water is bedekt dat vervolgens is bevroren.

De bevroren auto-sicle is nu volledig ingepakt in ijs langs de kant van de weg; het is griezelig mooi om eerlijk tegen je te zijn.

Het is niet duidelijk hoe het precies zo is geworden, hoewel een vrij degelijke gok zou zijn dat een pijp ergens in de buurt van de auto is gesprongen als een gevolg van het koude weer.

De Tower Hamlets-vestiging van de Metropolitan Police Service in Londen tweette een foto van de auto met een blijk van medeleven met de ongelukkige autobezitter.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Compleet bevroren auto in Londen gaat viral…
Sluiten