‘Cuckolding’: iets voor jou en je partner?

Redacteur 28 jan 2018 Pranks

‘Cuckolding’ is vaak een taboe geweest in een relatie maar het kan bevorderend werken voor koppels, volgens een nieuwe studie.

Wetenschappers hebben ontdekt dat cuckolding, het observeren van je seksuele partner terwijl die seks heeft met een derde partij, de communicatie binnen een relatie kan verbeteren en de partners laten praten over hun seksuele leven. Niks geen robots, echte mensen.

“Deze fantasie bestaat al zolang als huwelijk en seksualiteit”, aldus David Ley, auteur van ‘Insatiable Wives’, een nieuw boek over dit onderwerp.

“Maar we horen het tegenwoordig steeds meer en meer mensen verwerpen het sociale stigma tegen deze fantasie.”

Volgens de studie hield 58 procent van de mannen een fantasie over cuckolding, evenals 33 procent van de vrouwen.

Het onderzoek, dat zowel heteroseksuele als homoseksuele paren omvatte, gaf ook aan dat zowel homo- als heterokoppels de drang voelden, zij het op verschillende manieren.

“Mannen fantaseren eerder over cuckolding, en ze doen het vaker – maar er zijn een aantal vrouwen die ook deze fantasie├źn hebben, wat wijst op de behoefte aan meer onderzoek gericht op de cuckolding-verlangens van vrouwen,” zegt Justin Lehmiller, die onlangs een boek schreef genaamd ‘Tell Me What You Want: The Science of Sexual Desire and How It Can Help Improve Your Sex Life’.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
‘Cuckolding’: iets voor jou en je partner?
Sluiten