Images 9 aug 2016 Mark

Dakloze vraagt vrouw om geld, maar wat hij daarna aanbiedt is fantastisch

dakloze1

De 24-jarige studente Caroline Santana uit het Braziliaanse Sao Paulo wilde ‘s avonds laat met de bus naar huis. Maar zodra ze in haar handtas kijkt, kan ze haar ticket niet vinden en merkt ze dat ze niet genoeg geld bij zich heeft om een nieuw ticket te kunnen kopen.

Er komt een dakloze man naar haar toe die haar om kleingeld vraagt. Na hem uit te leggen dat hij even geduld zal moeten hebben omdat ze haar ticket is verloren, geeft hij een antwoord wat haar sprakeloos maakt:

“Hoeveel heb je nodig voor een ticket?” vraagt de man. “Ik heb hier vier Real (ongeveer vier euro), die ik je graag aanbied zodat je thuiskomt.” Caroline is ontroerd, maar weigert. “Neem alsjeblieft het geld – ik kan je helpen. Ik kan je hier niet alleen laten rondlopen” dringt hij aan. Dan vindt Caroline in een klein hoekje van haar handtas toch nog haar ticket. Ze gaat richting bus, maar plotseling bedenkt ze zich en keert terug naar de dakloze man. “Mag ik een foto met je maken, zodat ik anderen over je warme hart kan vertellen?” De man stemt in, kamt zijn haren en gaat met haar op de foto. “Schrijf erbij dat mijn naam Cesar is.”

dakloze2

Het Facebookbericht van Caroline werd ondertussen al meer dan 120.000 keer gedeeld. Ze schreef er bij: “Wat een prachtig gebaar van een man die zelf op anderen is aangewezen om te overleven en die alles wilde geven zodat ik niet te voet naar huis zou moeten lopen. Op basis van zijn uiterlijk wordt hij door velen veroordeeld – velen denken dat hij een dief is – maar hij heeft een groot hart! Dit verhaal heeft mij een les in bescheidenheid geleerd.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Dakloze vraagt vrouw om geld, maar wat hij daarna aanbiedt is fantastisch
Sluiten