Pranks 6 sep 2017 Redacteur

Dame gooit poep uit het raam na Tinder-date, maar heeft vervolgens de brandweer nodig om gered te worden…

Deze kop klinkt heel dubieus, he? Is het ook. Dit is namelijk het verhaal van Liam Smith die op date ging met een meid via Tinder. Ze hadden een leuk diner en besloten toen nog even Netflex & chill te gaan bij hem thuis. Alles ging goed, tot zijn date naar het toilet moest. Probleempje: het toilet spoelde niet door, maar mevrouw had wel een ‘nummer 2’ gedaan. Beschaamd tilde ze de boel eruit en gooide ze deze uit het raam.

Je ziet het al: dit is geen normaal raam. Het bleek een dubbel raam. Ze moest dit vervolgens met het schaamrood op de kaken aan Liam vertellen. Die kon er wel om lachen. Ze vertelde dat ze vroeger veel aan gymnastiek had gedaan en dus wel kon klauteren. Ze manoeuvreerde zichzelf tussen de raam in en kreeg de poep te pakken. Probleem: ze kwam er niet meer uit:

De brandweer moest worden ingeschakeld, omdat na 1.5 uur proberen ze er nog niet uit was. Het geintje kost zo’n 400 euro, maar door een GoFundMe-pagina is het Liam gelukt de boel te betalen. Of er een tweede date is geweest weten we niet…

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Dame gooit poep uit het raam na Tinder-date, maar heeft vervolgens de brandweer nodig om gered te worden…
Sluiten