Dame wil liefst 10 keer per dag seks, haar vriend kan het niet meer aan…

Redacteur 26 apr 2017 Pranks

Een 29-jarige dame genaamd Sami Walton heeft wat volgens veel mannen een luxeprobleem is. De blondine is namelijk flink seksverslaafd. Toen Sami 20 jaar was, kwam haar seksverslaving tot uiting. Haar toenmalige vriend dumpte haar omdat hij het kostbeu was dat Sami enkel maar de hele dag van bil wou gaan.

Hierna verzeilde Sami in het ene na het andere seksavontuur. Ze ging met iedereen naar bed die interesse had, vrienden, vreemden en ook vrouwen. Ze sprak elke dag met meerdere mensen af voor haar dagelijkse sekspotjes.

Sami vertelde dit nog over haar seksverslaving: “In die periode ging ik echt vaak te ver. Ik jaagde veel van mijn vrienden weg omdat ik enkel maar met seks bezig was. Na een tijdje had ik wel een gigantisch netwerk opgebouwd met mensen waar ik mee kon afspreken voor een snelle wip. Naast deze mensen sliep ik ook nog ontzettend vaak met totale vreemden. Ik was echt wanhopig op zoek naar seks. Vaak ging ik ’s avonds in mijn eentje naar een café en ging dan op zoek naar een one-night stand. Dat lukte me altijd wel. Wanneer je me nu vraagt met hoeveel mensen ik al seks gehad heb, moet ik eerlijk antwoorden dat ik geen flauw idee heb. Het zijn er wel echt wel absurd veel.”

In 2010 kwam Sami tot het besef dat ze haar leven terug op de rails moest zetten. Door haar seksverslaving werd ze ook al op haar werk ontslagen. Wanneer het mogelijk was, had ze soms wel tien keer seks op een dag. Ze was echt onverzadigbaar. Ze kreeg medicijnen voorgeschreven, al hielpen deze ook niet heel veel.

Haar huidige vriend waar ze nu vier jaar mee samen is, helpt haar gedeeltelijk. De 38-jarige man doet zijn uiterste best om haar elke dag te plezieren, maar ook hij kan niet tien keer per dag zijn pretstok omhoog krijgen: “In het begin voelde het alsof ik de loterij had gewonnen. Alleen word ik een stuk ouder en is het echt slopend. Maar ik doe mijn best. Ik ben wel ontzettend blij dat ze haar seksspeeltje nog heeft.” Het koppel zou elke dag minstens twee keer seks hebben, iets wat voor Sami vaak nog veel te weinig is.

De dagen wanneer haar vriendje haar niet kan bijhouden, maakt Sami nu dus gebruik van haar seksspeeltjes. Ze heeft een verzameling die maar liefst 1.900 euro waard is.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Dame wil liefst 10 keer per dag seks, haar vriend kan het niet meer aan…
Sluiten