Nieuws 21 sep 2018 HFMN

Daredevil seizoen 3 komt eraan en het wordt kapot intens!

Netflix komt binnenkort met het derde seizoen van Daredevil en daarvan is de trailer zojuist verschenen. Tipje van de sluier: het wordt een kapot intens seizoen!

Daredevil seizoen 3 kapot intens

In de eerste twee seizoen van Netflix’s Daredevil zagen we waar de producent, in samenwerking met Marvel, toe in staat is. De serie had een ijzersterk verhaal, een goede lead en de actie was meer dan prima. Het is dus niet gek dat fans niet kunnen wachten op het derde seizoen en na het zien van de nieuwe trailer, geldt dat nu ook voor ons.

De trailer is donker, moody en geeft heel weinig weg van het verhaal. Precies zoals we een trailer willen zien (iets waar deze producenten moeite mee hadden)! De tekst “ There is only one true way to end evil. To finish it for good. Let the devil out.” maakt dit nog heel veel beter. We hebben na de trailer weinig idee waar het verhaal ons naartoe gaat brengen, maar dat het keihard gaat worden geloven we wel. Daarnaast wordt bekend dat de serie op 19 oktober op Netflix gaat verschijnen. Check de trailer hieronder!

Het vervolg van The Defenders (SPOILERS)
Nogmaals: we weten niet heel veel over het verhaal. Wel weten we dat de serie verdergaat waar The Defenders is gebleven. Voor de mensen die het niet weten: het was de samenwerking tussen series Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist en Daredevil. Aan het einde van die serie zagen we Matt Murdock onder een kapot gebouw liggen, om vervolgens wakker te worden met nonnen om zich heen. Dat het verhaal vanaf daar verder gaat, zal ons weinig verbazen. We zijn benieuwd!

Daredevil GIF - Find & Share on GIPHY

Genoten van dit nieuws? Dan ga je waarschijnlijk lekker op de nieuwe Avatar: The Last Airbender serie van Netflix!

Reageer op artikel:
Daredevil seizoen 3 komt eraan en het wordt kapot intens!
Sluiten