De 10 tofste photobombs op een heel ander niveau

Mark 27 feb 2015 Images

Mensen nemen van alles en iedereen foto’s. Leuk hoor als aandenken, maar stiekem is het nog leuker om die foto’s juist te ‘photobomben’ – fotocrashen. Hoe je het noemen wilt. In iedergeval de foto fijn verstoren door er met je mooie koppie bij te gaan staan. Arme mensen.

Shit ik was niet snel genoeg

Shit ik was niet snel genoeg

Doei

Doei

Lekker hoor

Lekker hoor

Groupshugg!

Groupshugg!

Die man achterin is niet blij

Die man achterin is niet blij

Sta ik er zo op?

Sta ik er zo op?

Zal dat meisje goed slapen

En go! Sta ik erbij?

En go! Sta ik erbij?

Een beetje meer naar links

Een beetje meer naar links

Hey, m’n fiets matcht!

Hey, m'n fiets matcht!

thechive.com

Reageer op artikel:
De 10 tofste photobombs op een heel ander niveau
Sluiten