De beste Mop v/d Dag #155: Schoonzoon

Toen een vrouw langs de slaapkamerdeur van haar dochter liep, hoorde ze een vreemd zoemend geluid. Ze opende de deur en zag dat haar dochter zich flink lag te verwennen met een vibrator. Geshockeerd vroeg ze:
“Wat in ‘s hemelsnaam ben jij aan het doen?”
De dochter antwoordde:
“Mam, ik ben 22 jaar, ongetrouwd en met dit ding lijkt het een beetje alsof ik een echtgenoot heb Ga alsjeblieft weg en laat me alleen.”

De volgende dag hoorde de vader hetzelfde zoemende geluid aan de andere kant van zijn dochters slaapkamerdeur. De deur openend, zag hij zijn dochter gepassioneerde sex hebben met een vibrator. Op zijn vraag wat zij daar aan het doen was, antwoordde de dochter:
“Pap, ik ben 22 jaar, ongetrouwd en dit ding is zo’n beetje mijn echtgenoot. Ga alsjeblieft weg en laat me alleen!”

Een paar dagen later komen de moeder en dochter thuis van een middagje winkelen, zetten hun tassen in de gang en horen het bekende gezoem uit de woonkamer komen.
Ze gaan de kamer binnen en zien de vader, zittend op de bank, tv kijken. Naast hem op de bank de vibrator, trillend en zoemend als een gek. Vraagt zijn vrouw:
“Wat ben je in godsnaam aan het doen?”
Zegt de vader:
“Ik kijk naar een voetbalwedstrijd met mijn schoonzoon.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
De beste Mop v/d Dag #155: Schoonzoon
Sluiten