De beste Mop v/d Dag #159: Kapotte koekoeksklok

Op een keer werd ik uitgenodigd door de maten om eens mee een avondje te gaan stappen. Ik vertelde mijn vrouw dat ik voor middernacht zou thuis zijn. De uren gingen voorbij en de pinten ging binnen, op een te gemakkelijke manier.
Rond 3 uur ‘s morgens kwam ik thuis. Toen ik de sleutel eindelijk in de deur kreeg, ging de koekoeksklok en ‘koekoekte’ 3 keer. Snel realiseerde ik dat mijn vrouw waarschijnlijk zou ontwaken en koekoekte ik zelf nog negen keer. Ik was werkelijk trots op mezelf voor dit lumineuze idee, je moet er maar opkomen, om hierdoor aan een mogelijk conflict met haar te ontsnappen.

De volgende ochtend vroeg mijn vrouw me wanneer ik thuis gekomen was en ik vertelde haar om 12:00 uur. Ze scheen helemaal niet verwonderd te zijn. Toen zei ze:
“We hebben een nieuwe koekoeksklok nodig.”
Toen ik haar vroeg waarom, zei ze:
“Wel, vorige nacht heeft onze klok drie keer gekoekoekt, dan ‘Oh FUCK’ gezegd, daarna nog 4 keer gekoekoekt, gehoest, nog 3 keer gekoekoekt, toen begon ie te giechelen, koekoekte nog tweemaal, struikelde over de kat en liet toen een enorme scheet.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
De beste Mop v/d Dag #159: Kapotte koekoeksklok
Sluiten