De beste Mop v/d Dag #194: knipoog

Jan heeft last van een ‘tic nerveux’ op zijn linkeroog, zodat het lijkt alsof hij een knipoog geeft. Op een dag gaat hij solliciteren als handelsvertegenwoordiger voor een bedrijf. De personeelschef bestudeert zijn cv en zegt:
“Wel, dat ziet er goed uit. Goede opleiding, en ook goede referenties. Normaal gezien zouden wij u onmiddellijk in dienst nemen. Maar zoals u weet gaan de mensen bij een handelsvertegenwoordiger erg af op het uiterlijk. En dat geknipoog van u, dat kan de potentiële klanten afschrikken. Het spijt me, meneer, maar we kunnen u niet in dienst nemen…”

“Wacht”, roept Jan. “Wanneer ik 2 aspirientjes neem, dan gaat het knipogen over!”
“Ah, is dat echt? Dat is fantastisch! Laat maar eens zien.”
Jan reikt in zijn zakken en begint er te zoeken; alles wat hij tegenkomt legt hij op de bureautafel: rode condooms, blauwe condooms, geribbelde condooms, condooms met aardbei, frambozen en chocoladesmaak.. Uiteindelijk vindt hij de strip met aspirines, neemt er twee uit, slikt ze in, en stopt onmiddellijk met knipogen.

“Dat blijkt inderdaad te werken”, zegt de personeelschef. “Maar eerlijk gezegd: wij zijn een fatsoenlijk bedrijf, en een man die blijkbaar zoveel achter de vrouwen zit, dat hebben wij niet nodig.”
“Achter de vrouwen zitten? Hoe bedoelt u? Ik ben een gelukkig getrouwd man!”
“Tja, meneer, hoe verklaart u dan al die condooms?”
“Oh, dat”, zucht Jan. “Bent u al eens een apotheek binnengestapt en hebt u er al knipogend, naar aspirientjes gevraagd?”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
De beste Mop v/d Dag #194: knipoog
Sluiten