De beste Mop v/d Dag #202: Uitgaan

Dorothy en Edna, twee bejaarde weduwes, zijn aan de praat. Dorothy:
“Die aardige George Johnson vroeg me mee uit te gaan. Ik wist dat jij vorige week met hem bent uitgeweest en daarom wilde ik je eerst spreken voordat ik hem mijn antwoord geef.”
Edna:
“Nou, Ik zal het je vertellen. Hij kwam bij mijn appartement precies om 19.00 uur, super gekleed, als een echte heer en hij heeft prachtige bloemen voor me mee genomen! Daarna neemt hij me mee naar buiten, en daar staat een super de luxe auto, een limousine, met chauffeur in uniform. Hij neemt me mee uit eten. Een fantastisch diner. Kreeft, champagne, dessert en nog wat late drankjes. Toen gingen we naar een show. Echt, Dorothy, ik heb zo genoten dat ik van genot had kunnen sterven!
Dus toen kwamen we weer bij mijn appartement en daar veranderde hij in een BEEST. Compleet gestoord! Hij scheurde mijn dure jurk van me af en nam me daarna twee keer!”
Dorothy:
“Goeie genade! Dus je wilt me vertellen dat ik beter niet met hem uit kan gaan?”
Edna:
“Nee, nee, nee. Ik wil alleen maar zeggen, doe een oude jurk aan!”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
De beste Mop v/d Dag #202: Uitgaan
Sluiten