De beste Mop v/d Dag #273: Zwanger

Een vrouw komt bij aan bij de Hemelpoort. Petrus vertelt haar dat ze het goed heeft gedaan en dat ze opnieuw geboren mag worden. De vrouw wil dit niet en Petrus vraagt waarom. Ze vertelt hem dat ze het leven prachtig vind behalve het krijgen van kinderen. Die pijn wil ze niet meer. Petrus weet overal een oplossing voor, dus hij zou ervoor zorgen dat zij geen pijn zou voelen bij de geboorte van haar kind. Deze keer zou haar man alle pijn voelen. Dat vond de vrouw wel fijn en zo kwam ze weer op Aarde.

Peuter..kleuter…volwassen vrouw. En ze raakte zwanger. Op het moment dat ze moest bevallen, had de vrouw nog geen enkel moment van pijn gehad. Petrus maakte zijn belofte dus waar. Toch vroeg de vrouw zich af hoe het op het moment met haar man ging. Ze riep hem en hij kwam glimlachend de keuken uit lopen.
“Wat is er?” vroeg de vrouw.
“Nou,” zegt haar man, “buiten ligt de melkboer stuiptrekkend in het gras te rollen en grijpt naar zijn kruis alsof hij in verwachting is.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
De beste Mop v/d Dag #273: Zwanger
Sluiten