De beste Mop v/d Dag #282: Luciferdoosje

Er komt een man een café binnen en vraagt om een biertje. De barkeeper ziet dat hij een luciferdoosje op de bar neerzet. De man schuift het doosje open. Er springt een vlieg uit. De vlieg loopt naar het eind van de bar, doet een salto achterover, loopt weer terug en springt het doosje weer in. Iedereen in het cafe is stil en kijkt met uitpuilende ogen naar het doosje.
“Psst,” zegt de barkeeper, “mag ik dat kopen van je voor 50 euro?”
De man bedankt vriendelijk en zegt dat hij er minstens 5000 euro voor wil hebben. Dat vindt de barkeeper goed als de man het nog een keertje wil laten zien. Oke! Hij schuift het doosje open, de vlieg springt eruit, loopt weer naar het eind van de bar, doet een salto achterover, loopt weer terug naar het doosje en springt er weer in.
“Verkocht,” zegt de barkeeper en tikt 5000 euro af bij de man. De man neemt het geld aan, bedankt de barkeeper en gaat weg.
Na een kwartier denkt de barkeeper:
“Hij heeft me toch niet voor de gek gehouden?”
Hij schuift het doosje open, de vlieg springt eruit.
“Gelukkig,” denkt de barkeeper.
Hij loopt naar het eind van de bar, doet een salto achterover, wil teruglopen…….KLABAM, een hand plet de vlieg en een dronken kerel zegt:
“Das goddomme de 3e keer dat dat kreng langskomt!!!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
De beste Mop v/d Dag #282: Luciferdoosje
Sluiten