De beste Mop v/d Dag #304: Niet in dienst willen!

Een vos, een haas en een beer moesten in dienst bij het leger. De dieren waren doodsbang om in dienst te gaan en besloten om er alles voor over te hebben zodat ze niet in het leger hoefden. Met z’n drieën zaten ze na te denken over wat ze zouden kunnen doen om afgekeurd te worden. De haas was als eerst aan de beurt en ze besloten het volgende te doen.

Haas:
“Wat zouden we bij mij nou kunnen doen zodat ik niet in dienst moet?”
Waarop de vos antwoorden:
“Haal je oren eraf, dan willen ze niks van je weten stel je nou voor een haas zonder oren haha, die word sowieso afgekeurd!”
Dus zo gezegd zo gedaan, de haas ging zonder oren naar binnen om gekeurd te worden, na een tijdje kwam de haas met een grote glimlach weer terug en riep:
“Yes! Gelukkig ben ik afgekeurd, ze vonden een haas zonder oren echt niks.”

Nadat de haas was geweest was de vos aan de beurt, de vos was een beetje zenuwachtig omdat hij erg ijdel was maar hij wilde per se niet in het leger. De beer wist wel een oplossing:
“Haal je staart eraf, wat is nou een vos zonder staart .. niks toch?!”
Waarop de vos antwoorden:
“Naja , het zal maar moeten er is geen andere keus.”
Nadat de staart van de vos weg was gehaald ging de vos naar binnen. Enkele minuten laten kwam hij huppelend naar buiten en riep vol trost:
“Ik ben afgekeurd! Ik ben afgekeurd!”

Als laatste was het aan de beer, het was een moeilijke keuze maar de haas kwam met de perfecte oplossing:
“We slaan je tanden eruit, een beer zonder tanden haha dat heb ik nog nooit gezien. Dan wordt je vast en zeker afgekeurd!”
Dus de vos haalde een stalen balk en sloeg kei en keihard tegen de beer zijn tanden, al zijn tanden vlogen aan stuken en bloeden dat het deed de beer schreeuwden het uit van de pijn. Strompelend ging hij naar binnen.

Na een tijdje kwam de beer naar buiten en de haas en de vos keken vol trots naar elkaar. De haas riep naar de beer:
“Mooi man, je bent afgekeurd. Wilden ze je niet hebben zonder tanden?”
Waarop de beer antwoordde met heel zijn mond vol bloed en scherven:
“Nee , ik was te dik.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
De beste Mop v/d Dag #304: Niet in dienst willen!
Sluiten