De beste Mop v/d Dag #321: De 3 Chinese martel methoden

In een groot bos loopt een man die daar al maanden verdwaalt rondzwerft zonder ook maar enig contact met de beschaving.

Op een dag ziet hij midden in het bos een klein huisje. Hij sterft van de honger en hoopt daar onderdak en iets te eten te vinden. Hij rent naar het huisje en klopt aan. Een oude Chinese man doet open en de man smeekt om iets te eten en onderdak voor de komende nacht. Hij wordt binnengelaten.

Binnen krijgt hij iets te eten en een bed om in te slapen maar dit alleen op één voorwaarde: hij mag zijn dochter niet aanraken. Doet hij dit wel dan worden de drie oude Chinese martellingen op hem uitgevoerd.

Hij gaat akkoord want hij moet iets te eten hebben en ook al heeft hij maanden zonder een vrouw geleefd toch accepteert hij het aanbod.

Op dat moment komt de dochter de trap af en het is de mooiste vrouw die hij ooit heeft gezien… met zijn belofte in gedachte durft hij haar nauwelijks aan te kijken.

Na het avond eten gaat de man naar bed. Hij kan de slaap niet vatten en moet maar denken aan de mooie dochter. Midden in de nacht maakt hij een besluit. De oude man slaapt toch dus niemand zal er achter komen.. en hij gaat naar de slaapkamer van de dochter. Daar beleeft hij de nacht van zijn leven… vermoeid en uitgeput gaat hij terug naar zijn slaapkamer en valt in een diepe slaap.

Wanneer hij wakker wordt voelt hij iets zwaars op zijn maag.. hij kijkt en ziet een rotsblok ter grote van een voetbal op zijn buik liggen met een briefje er op: “Eerste Chinese martel methode: Rotsblok van 20 kilo op maag”. Hij pakt het rotsblok op en gooit hem van uit zijn slaapkamerraam vanaf de eerste verdieping naar beneden. Dan ziet hij op het vallende rotsblok een ander briefje: “Tweede Chinese martel methode: Rots met touw gebonden aan rechter testikel”. In paniek springt hij uit het raam achter het rotsblok aan. Vallend ziet hij een briefje onder het raam: “Derde Chinese martel methode: Linker testikel met touw gebonden aan bed”.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
De beste Mop v/d Dag #321: De 3 Chinese martel methoden
Sluiten