De beste Mop v/d Dag #374: Vastzitten

Een pas getrouwd jong stelletje komt tijdens het vrijen compleet vast te zitten. Met geen mogelijkheid kan de jonge man het erecte lid meer uit de schede krijgen. Gelukkig woont de huisarts schuin tegenover het ongelukkige duo. De jongen ziet kans een deken om hem en zijn bruid heen te slaan en zo huppelen ze als het ware naar de dokter.
“Zoiets gebeurt wel vaker,” stelt de dokter het paar gerust.
“Ik zal de jongeman een injectie geven met een spierverslapper en dan is alles weer in orde, alleen kunt u beter een weekje geen sex hebben om alles een beetje tot rust te laten komen, begrijpt u?”

Het stel kan nauwelijks wachten tot de week om is en dan duiken ze meteen weer op elkaar. En ja hoor, opnieuw zo vast als een huis. Beschaamd huppelen ze een kwartiertje later weer bij de huisarts naar binnen.
“Hm, bent u daar weer?”
“Ja, hoe vindt u dat nou,” zegt de jonge man, “hebben wij dat een beetje?”
De dokter vraagt de jonge man of hij er bezwaar tegen zou hebben om z’n geliefde van achteren te benaderen. Op z’n hondjes, als het ware.

Deze antwoordt dat hij er geen enkel probleem mee zou hebben. Ook de jonge vrouw maakt duidelijk dat ze daar niet moeilijk over wil doen.
“Maar kunt u ons dan garanderen dat het niet weer gebeurt?” vraagt het jonge echtpaar aan de huisarts.
Deze antwoordt:
“Nou nee, dat niet, maar het loopt wel een stuk makkelijker.”

Reageer op artikel:
De beste Mop v/d Dag #374: Vastzitten
Sluiten