De beste Mop v/d Dag #400: Lange lul

Ik reed vandaag een beetje rond, en opeens stond er een agent met een lasergun. Ik reed maar een kleine 35 km/h te hard, maar natuurlijk moest ik stoppen. Of meneer agent mijn rij- en kenteken bewijs even mocht zien. Dat mocht en terwijl hij deze bekeek vroeg hij waar ik zo snel naartoe ging.
“Ik ben op weg naar m’n werk”, zei ik.
“En wat doet u dan voor werk?” wilde de agent weten.
“Ik ben een penisverlenger”, zei ik
“Een penisverlenger?” zei de agent verbaasd, “daar heb ik nog nooit van gehoord! Hoe doet u dat?”
“Ach”, zei ik, “er zijn verschillende manieren voor, maar we hangen de heren ook weleens aan hun geslachtsdeel op totdat deze uitgerekt is tot ongeveer 1,80 meter.”
“1,80 meter!” riep de agent, “wat moet je in hemelsnaam met een lul van 1,80?!?”
Ik antwoordde:
“Die geven we een lasergun en zetten we langs de weg!”

Reageer op artikel:
De beste Mop v/d Dag #400: Lange lul
Sluiten