De beste Mop v/d Dag #475: Zwarte doos

Een stewardess controleert tijdens de vlucht of alles ok is. Voorin het vliegtuig zit een man met een rubberboot. Vraagt ze hem waar is dat voor. Zegt die man:’wanneer we boven zee neerstorten dan blaas ik hem op en ben ik veilig’ ‘Goh meneer, wat een goed idee!’ zegt de stewardess en ze vervolgt haar rondje. Middenin het vliegtuig zit een man met een tros balonnen. ‘Goh, meneer,’ waar is dat voor? Zegt-ie, wanneer we nou neerstorten boven land, dan heb ik mijn tros ballonnen en maak een zachte landing. “Complimenten meneer,’ zegt de stewardess, ‘daar is over nagedacht.’ Achterin het vliegtuig ziet ze een klein schriel mannetje een nummertje maken met een grote dikke negerin. Pardon meneer, wat doet u nu?? Zegt dat mannetje: ‘Als we neerstorten, is het eerste waar ze naar zoeken de ‘zwarte doos’. Nou, daar zit ik NU dus in !!

Reageer op artikel:
De beste Mop v/d Dag #475: Zwarte doos
Sluiten