De beste Mop v/d Dag #497: Thuis komen

Een man zit in ‘t café te drinken en moet na een tijdje naar de wc. Hij staat op van de barkruk en wankelt naar het toilet. Daar aangekomen kotst hij zijn hele pak onder. Hij begint direct te zuchten dat zijn vrouw hem vermoordt als ze ziet dat ie z’n kleren onder gekotst heeft. Een andere kerel die staat te pissen kijkt hem aan en zegt:
“Waarom doe je niet gewoon wat ik altijd doe als mij dat overkomt? Steek een briefje van 50 in je borstzakje en zeg tegen je vrouw dat iemand anders dat heeft gedaan en dat je 50 euro hebt gekregen om je pak te laten stomen.”
“Goed plan”, denkt hij bij zichzelf en hij gaat weer aan de bar zitten en drinkt er nog een paar.

Zwaar in de olie keert hij laat in de avond naar huis, waar hij zijn vrouw boos aantreft. Als ze zijn kostuum ziet, begint ze tekeer te gaan zoals hij al vermoedde, maar hij sust haar en vertelt haar dat iemand anders op zijn pak kotste en dat die persoon hem 50 euro heeft gegeven om zijn pak te laten stomen. Zijn vrouw kijkt naar het borstzakje en ziet daar 2 briefjes van 50 euro zitten, dus vraagt ze waarom er dan 100 euro in zit.
“O ja”, antwoordt hij, “er heeft ook nog iemand in m’n broek gescheten!”

Reageer op artikel:
De beste Mop v/d Dag #497: Thuis komen
Sluiten