De beste Mop v/d Dag #57: Are you finish

Een italiaan voelt de enorme behoefte opkomen om meiden te gaan versieren. Dus springt hij in zijn Fiat Cabrio en begint rond te crossen door Rome. Aan de kant van de weg staat een scandinavisch uitziend meisje te liften. De Italiaan ziet haar wel zitten en neemt haar mee.
Na wat rond rijden in Rome belanden ze in de Italiaan zijn slaapkamer. Het duurt niet lang of hij laat haar alle hoeken van de kamer zien. Uiteindelijk komt hij na een half uur luidruchtig klaar. Hij draait zich om, steekt een sigaret op en vraagt in zijn beste engels wat iedere macho wel wil weten:
“You finish?”
Het meisje kijkt hem verdwaasd aan en zegt:
“No.”
Waarop de Italiaan dadelijk zijn sigaret dooft en haar weer het volle pond geeft.
Na drie kwartier komt hij nog luidruchtiger klaar dan zonet. Nogmaals draait hij zich om, steekt een sigaret aan vraagt breed lachend, zeker van zijn gelijk:
“You finish?”
Wederom antwoord het meisje:
“No”.
Dienen Italiaan kijkt haar verbaasd aan, maar toch dooft hij weer zijn sigaret en bestijgt haar weer. Na een uur komt hij klaar, en bijna héél Rome zal het gehoord hebben. Compleet uitgeput draait hij zich om, steekt een sigaret aan en vraagt:
“Finally, You finish?”
Waarop het meisje antwoord:
“No, I’m Swedish.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
De beste Mop v/d Dag #57: Are you finish
Sluiten