De beste Mop v/d Dag #94: De verrassing

Een getrouwde vrouw, een verloofde vrouw en een minnares zijn aan het chatten over hun relaties en besluiten alle 3 hun mannen te verrassen. Ze zullen die avond alle 3 een leren bodystocking in SM stijl dragen. Met hoge stiletto’s en een masker over hun gezicht. Na een aantal dagen spreken de 3 vrouwen elkaar weer.

De verloofde vrouw vertelde;
“De vorige avond, toen mijn verloofde thuis kwam, vond hij me, in de leren bodystocking, stiletto’s en het masker, op de bank.
Hij zei:
Jij bent de vrouw van mijn dromen, ik hou van jou.
Toen hebben we de hele nacht sex gehad.”

De minnares vertelt:
“Ohh Ja! De vorige avond heb ik met mijn minnaar op zijn kantoor afgesproken. Ik had het masker over mijn ogen, en de leren bodystocking, de stiletto’s en een lange regenjas aan. Toen hij de regenjas opende zei hij geen woord. We hadden alleen hete heftige seks, de hele nacht lang.”

De getrouwde vrouw vertelt:
“De vorige avond heb ik de kinderen naar mijn moeder gebracht. Ik heb de leren bodystocking, de stiletto’s en het masker aangedaan. Mijn man kwam van zijn werk thuis, ging op de bank zitten, pakte de afstandsbediening van de tv en een biertje en zei toen:
HEY BATMAN, WAT ETEN WE?!”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
De beste Mop v/d Dag #94: De verrassing
Sluiten