Pranks 27 dec 2017 Redacteur

Is de eeuwenoude Ark van Noach aan wal geraakt in Turkije?

Je bent waarschijnlijk op de hoogte van het klassieke Bijbelse verhaal over de ark van Noach, waar God een overstroming op aarde plant en een of andere kerel genaamd Noah een enorme boot laat bouwen om hem en twee van elk dier veilig te houden voor de toekomst. Ja, het wordt gezien als een van de meer, er, fantasievolle verhalen van de Bijbel.

Welnu, volgens sommige experts zijn de overblijfselen van de ark van Noach gevonden op een berg in Turkije.

Niet alleen beweren onderzoekers dat het bijbelse schip eindelijk ontdekt kon worden op de berg Ararat – ook bekend als Agri Mountain, in Agri, Turkije – maar foto’s van de site zien er ook hella overtuigend uit.

De Amerikaanse onderzoeker professor Paul Esprante, sprekend op een bijeenkomst van meer dan 100 wetenschappers uit Turkije en de rest van de wereld tijdens een driedaags symposium, zei dat hij van plan is meer bewijs te vinden om te bewijzen dat de ark daar is geland.

Hij vertelde de Express: “Mijn doel is om de sites rond de berg te bezoeken om aanwijzingen te vinden over catastrofale gebeurtenissen in het verleden.

“Ik denk dat rigoureus, serieus wetenschappelijk werk in het gebied nodig is, en ik zou graag willen samenwerken. We hebben technische middelen en we kunnen samenwerken met lokale experts.

“Het resultaat van mijn bevindingen zal worden gepubliceerd in boeken, publicaties en tijdschriften, maar op dit moment is het nog te vroeg om te weten wat we gaan vinden.

“Als de wetenschappelijke gemeenschap eenmaal weet heeft van het bestaan ​​van de ark van Noach in Mount Ararat, kunnen we deze beschikbaar maken voor het grote publiek.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Is de eeuwenoude Ark van Noach aan wal geraakt in Turkije?
Sluiten