Images 17 sep 2016 Mark

De EU belooft gratis WiFi en 5G aan al haar leden!

wifi1

Het is al weer een paar maanden geleden dat de Britten naar de stembussen ging om zich van de EU af te scheiden. De vraag blijft natuurlijk of dit een slimme zet is geweest…

Voor al de Britten die denken dat ze ‘natuurlijk’ de juiste keuze hebben gemaakt, hebben we een leuk nieuwtje: Jean-Claude Juncker, de president van de Europese Commissie, heeft deze week aangekondigd dat er gratis WiFi in publieke ruimtes door heel de EU gaat komen. Ook gaat hij de zogenaamde ‘data roaming’ kosten doen laten verdwijnen en 5G connectie voor iedereen regelen. Fuck, ja!

wifi2

En wanneer wordt dit realiteit? Juncker zegt dat ze elk Europees dorp en elke stad van gratis internet willen voorzien in de belangrijkste centra van het publieke leven – voor 2020! 2025 is vervolgens het jaar waarin iedereen overal verbinding zou moeten hebben. Dan zijn de Britten ook precies definitief uit de EU.

Fijne wedstrijd, Engeland!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
De EU belooft gratis WiFi en 5G aan al haar leden!
Sluiten