Pranks 29 dec 2017 Redacteur

De gekste dingen die dokters dit jaar in de vagina van een vrouw vonden…

Een lijst samengesteld door de Amerikaanse Consumer Product Safety Commission heeft alle meest verbijsterende dingen die zijn gevonden in vagina’s van mensen dit jaar.

De lijst bestond uit gegevens van bezoeken aan de spoedeisende hulp in de Verenigde Staten in de afgelopen 12 maanden, en omvat (tussen de minder vreemde dingen, geloof het of niet) geparfumeerde zeep, een deodorantendeksel, een kroonkurk, een penisring met spikes op en siliconenballen – die de patiënt uitlegde: “Weet u, soms verlaat uw man de stad en moet u toch wat…”

Op nummer zes was een bal, maar op nummer zeven wordt het vooral bizar met een fietsreflector. Een fietsreflector ?!

Een van de objecten betrof ook een patiënt die in hun menstruatie was en “een niet-geboortebeperkende spons in de vagina had ingebracht zodat ze kon zwemmen”.

Iemand anders “Was geslachtsgemeenschap met vriend aan het bedrijven toen hij telefoon en geld in de vagina stak”.

Ook opgenomen op wat misschien wel ‘s werelds vreemdste lijst is, zijn koptelefoons, een hete handdoek, klei (?!), een kandelaar, een lolly en een toverstaf voor speelgoed.

Een andere patiënt was “met het masseren van urethrale vaginale stenen ballen”.

En het zijn niet alleen de vrouwen. Dezelfde lijst verzamelde ook gegevens met betrekking tot objecten gevonden in penissen, waaronder een kleine schroef, een scherp stuk speelgoed, een metalen speelgoed van vier centimeter lang, een plastic lepel, een stuk van een domino, een stukje plastic shampoofles en een coaxiale kabel.

Er was ook een patiënt die “paperclip door de urethra bracht en door de penis schoot”.

Genoeg gorigheid voor nu…

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
De gekste dingen die dokters dit jaar in de vagina van een vrouw vonden…
Sluiten