Images 20 jan 2017 Mark

Van de gemeente mocht hij geen garagedeur plaatsen, dus kwam hij met deze slimme oplossing

We moeten ons natuurlijk altijd aan de wetten houden ongeacht wat er ook gebeurd. Maar wat nou als een wet zo verouderd is dat deze eigenlijk belachelijk is?

Een belgische man genaamd Eric Vekeman die met pensioen is, heeft altijd een winkelpand onder zijn huis gehad. Omdat dit winkelpand recent is gesloten wou hij daar graag een garage van maken voor zijn auto, hier kreeg hij geen toestemming voor. De reden was dat er niets mocht worden veranderd aan het uiterlijk van de façade waarachter de winkel zich bevond.

Nadat de man werd afgewezen, kwam hij met een plan B. Hij was niet van plan om de wet te breken en dus besloot hij om een garagedeur te bouwen waarbij het uiterlijk van de façade behouden zou blijven. Dit idee kostte hem behoorlijk wat moeite maar het was het waard, hij is nu trotse eigenaar van zijn eigen garage. In de video zie je hoe het openen van de garagedeur in zijn werking gaat.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Van de gemeente mocht hij geen garagedeur plaatsen, dus kwam hij met deze slimme oplossing
Sluiten