Images 9 aug 2016 Mark

De politie hoorde dit oude echtpaar huilen en besloot voor hun te koken

politie1

Afgelopen dinsdag bezocht de politie in Rome een blok met flats in het Appio gebied nadat er een melding was gedaan van huilen en schreeuwen.

Vier politieagenten bezochten het appartement in kwestie en vonden daar de 84-jarige Jole en haar 94-jarige man Michele. Ze hadden geen misdrijf gepleegd. Er had niemand proberen in ter breken. Jole en Michele waren aan het huilen geslagen na het kijken naar de televisie. Jole vroeg haar man waarom er die dag zoveel haat in het nieuws was en was vervolgens zo hard gaan huilen dat iemand in het flatgebouw de politie had gebeld.

Het oude echtpaar, die al bijna 70 jaar getrouwd zijn, voelde zich intens alleen. Het was al lang geleden dat iemand hun had bezocht, vertelden ze de agenten.

politie2

Op tafel lagen enkel een paar oude sinaasappels en een paar tekenen van een recente maaltijd. Terwijl de politie wachtte op een ambulance om het echtpaar te checken, bereidde een agent ze een bord met pasta – een simpel bord met spaghetti, boter een parmezaanse kaas – terwijl de andere 3 agenten het gesprek met hun aangingen.

Dit was misschien nog wel lastiger dan een ‘normale’ inbraak – het geruststellen van een echtpaar die hulp en vooral warmte nodig hadden.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
De politie hoorde dit oude echtpaar huilen en besloot voor hun te koken
Sluiten