Dertien kleine Casanova’s die vrouwen verslinden

John de Jong 31 okt 2014 Pranks

Kleine zakenman grijpt “boobie”
Of deze kleine man van de foto al getrouwd is met de dame in kwestie weten wij niet zeker. Dat de kleine romanticus echter zin heeft in de huwelijksnacht met deze prachtige lady is echter wel duidelijk op deze foto wordt die betrapt met het vastgrijpen van een tiet.

1

Jongeman, de foto is aan de andere kant.

Dit kleine Chinese jongetje kijkt naar iets totaal anders dan de foto de deze meid laat zien. Het zal ongetwijfeld een leuke foto zijn, de jongeman heeft echter géén oog voor de foto. Zijn ogen zijn op iets totaal anders gericht.

2

Doktertje spelen, de smoes van iedere nieuwsgierige jongen.
We zijn er allemaal schuldig aan geweest op jonge leeftijd in de nieuwsgierigheid naar de andere sekse. Doktertje spelen was de perfecte oplossing om ongehinderd je gang te kunnen gaan en jezelf uit te leven op het lichaam van het andere geslacht.

3

Papa, wát zijn dát…?!
Je ziet de verbazing op zijn gezicht. Mogelijkerwijs is hij met de fles opgegroeid, maar dat hij schrikt van de bizar grote jetsers van de Hooters-dame is duidelijk. Niet voor niets mocht ik van mijn vader niet vóór mijn achttiende naar Hooters…

4

Oh, de team foto is al geweest?
Oops, of je kijkt even totaal de andere kant op als de foto wordt genomen. Geef de jongeman eens ongelijk, waar zou jij naar kijken indien deze prachtige borsten zich op exacte ooghoogte bevinden? Ongetwijfeld zouden wij ook even afgeleid zijn.

5

Pakken wat je pakken kunt!
Wat je vindt mag je houden, dát was het motto waar wij allen mee zijn opgegroeid. Dit Chinese mannetje heeft dit echter iets te letterlijk genomen en heeft iets te pakken wat oorspronkelijk niet tot hem toebehoort.

6

Leuke foto he mama…
Net op het moment dat de foto wordt gemaakt tussen moeder en kind even afgeleid zijn en iets vastpakken dat van mama is. Dit stel overkwam het op het exacte fotomoment. Een leuk aandenken indien je later groot bent natuurlijk.

7

WAT. EEN. KANONNEN.
Wat een grote kanonnen moest dit mannetje gedacht hebben. Het gaf in zijn ogen een vrijbrief om eens even te voelen bij iets dat zijn moeder ongetwijfeld hem niet kon aanbieden. Dat hij verbaasd is dat het nog mag ook is duidelijk op zijn gezicht af te lezen.

8

Just like my daddy
Dat zijn vader ongetwijfeld een vieze, perverse oudeheer is maakt deze foto wel duidelijk. Althans indien dit zoontje écht een exacte kopie van zijn vader blijkt te zijn. Het is in ieder geval een leuke foto van een ondeugend mannetje.

9

Veel toeschouwers, pak die borst!
In een vol race stadion de borsten pakken en zodoende de held worden van het gehele stadion. Dat overkwam dit jonge mannetje in Amerika toen hij op fantastische wijze zijn kans wist te grijpen. Het jonge, enthousiaste borstengrijpertje heeft in ieder geval zo te zien genoten van zijn moment.

10

Oeps, even afgeleid
De foto wordt gemaakt, oh… Oepss, sorry ik was even afgeleid papa… “Dat begrijp ik mijn zoon” zal de enige gepaste reactie kunnen zijn. Geef dit jonge gastje eens ongelijk indien deze dames jouw kwamen verwennen en alle aandacht schonken.

11

But first, let me take a selfie
Laat ik even een selfie maken met mijn zoontje, dat dacht deze nieuwbakken moeder ongetwijfeld. Dat het jonge mannetje er echter een genante foto van maakt, dat kon zij ook niet verwachten. Het mannetje staat tegelijkertijd echter wel mooi op de foto.

12

Was dit mijn toetje?
Dit mannetje is ongetwijfeld benieuwd of hij het juiste toetje te pakken heeft na het avond eten. Indien hij hiervan mag genieten dan heeft hij in ieder geval een lekker avondmaal gegeten. Enjoy your meal buddy

13

Reageer op artikel:
Dertien kleine Casanova’s die vrouwen verslinden
Sluiten