Images 18 sep 2016 Mark

Deze 15-jarige hond leefde net lang genoeg om zijn baasje te zien trouwen

bruid2

Charlier Bear, een 15-jarige zwarte labrador vecht tegen een hersentumor, maar heeft het net lang genoeg volgehouden om zijn baasje te zien trouwen, eerder deze maand.

De bruid, Kelly O’Connell, ontmoette Charlie Bear toen hij pas 12 weken oud was. Nadat hij was gevonden in een winkelwagen buiten een supermarkt, was hij naar het dierenasiel gebracht waar O’Connell aan het studeren was als diergeneeskundige. Het was liefde op het eerste gezicht.

“Ik was niet op zoek naar een hond”, vertelt O’Connel. “Ik was 19, woonde nog bij mijn ouders en studeerde nog. Het was de slechtste tijd om een hond te nemen. Maar hij kwam binnen, en ik zei meteen, ‘Ja, ik neem deze puppy mee naar huis’.”

bruid3

Charlie Bear werd gediagnosticeerd met een hersentumor afgelopen april na een beroerte tijdens een wandeling. De prognose was slecht.

Een week voor de trouwerij had Charlie vijf beroertes en het leek erop dat hij flink aan het lijden was. O’Connell and Garvin, haar toekomstige man, maakte afspraken om hem in te laten slapen.

Maar gedurende de week voorafgaand aan de trouwerij had hij geen beroertes, geen moeite met lopen en leek een gezonde hond. O’Connell dacht dat hij het misschien zelfs tot de trouwerij zou kunnen halen.

bruid4

O’Connell en Garvin trouwde op 1 september, met Charlie Bear en een van hun andere 5 honden aan hun zijde. O’Connell hield het niet meer toen Charlie Bear naast haar door het gangpad liep. “James en ik pakte hem beet en bleven zeggen, “Je hebt het gehaald, vriend, je hebt het gehaald!”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Deze 15-jarige hond leefde net lang genoeg om zijn baasje te zien trouwen
Sluiten