Images 21 sep 2016 Mark

Deze 31-jarige man stierf en liet zijn vrouw en 8 kinderen achter… zonder te weten dat hij ziek was

kid2

Cloë en James werden als tieners verliefd op elkaar. Al in het begin van de relatie, sprak James vaak over het krijgen van kinderen. Hij wilde vroeg beginnen en een groot gezin krijgen. James Green wilde altijd al vader worden. Dus toen zijn vrouw, Cloë, hun eerste kind wachtte, was hij helemaal in de wolken. En er volgden er meer…

kids3

James genoot intens van zijn vaderschap. Terwijl Chloe full-time thuismoeder was, werkte James vanuit huis, om er zoveel mogelijk voor zijn kinderen te zijn. James was degene die de kinderen naar school bracht, en hij bracht de meeste avonden thuis door. Hij was hartelijk, zat vol energie, en was een vader die ogenschijnlijk heel gezond was.

Maar op 4 december 2015, Twaalf weken na de geboorte van hun achtste(!) kind, gebeurde het ondenkbare. Cloë en James ging zoals gewoonlijk naar bed.

”Hij bracht hen naar school, dan ging hij aan het werk in het café. En ‘s avonds zat hij bij de kinderen en speelde spelletjes met hen, of hij las ze voor als het bedtijd was. Hij had zoveel energie.”

Maar James werd rond 04:30 wakker en voelde zich vreselijk. Hij lag als verlamd in bed. Hij had een hartaanval en stopte uiteindelijk met ademen. Cloë verleende eerste hulp voordat de ambulance arriveerde. “Ik wilde schreeuwen en huilen, maar ik wist dat ik kalm moest blijven” vertelt Cloë.

James stierf ter plekke. Hij was nog maar 31 jaar oud. Het was niemand eerder opgevallen, maar James had een hoge bloeddruk, en een hieraan gerelateerde hart-en vaatziekte.

kids4

Veel mensen lijden aan deze ziekte zonder het te weten, zoals James. En omdat James zich niet regelmatig medisch liet controleren wist hij niet dat hij leed aan deze ziekte. De plotselinge dood van James heeft iedereen in zijn omgeving geschokt. De familieleden steunen Cloë, die alleen achterbleef met een gebroken hart en acht kinderen.

kids5

Cloë vertelt dat ze James altijd zal missen, maar ze is dankbaar dat haar man zijn wens om een groot gezin te hebben in vervulling is gegaan. Cloë is in in veel opzichten sterker geworden na deze tragedie, maar hoopt dat mensen zich regelmatiger laten controleren in het ziekenhuis. Zo is zo’n tragedie wellicht te voorkomen.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Deze 31-jarige man stierf en liet zijn vrouw en 8 kinderen achter… zonder te weten dat hij ziek was
Sluiten