Pranks 31 okt 2017 Redacteur

Deze biker-bende wacht 5 dagen lang voor de supermarkt… en daarna nemen ze alle 200 fietsen mee

De bikers van de plaatselijke Hells Angels in Fresno in California lijken met hun leren pakken en grote machines op het eerste zicht gevaarlijk. De klanten van de supermarktketen Walmart bekijken de mannen argwanend als ze vijf dagen voor Black Friday op de parking neerstreken. Die dag houden winkels een week na Thanksgiving traditioneel hun grote solden en koopjes. Dat zorgt voor geweldige rijen in de winkels. De bikers nemen het zekere voor het onzekere en posteren zich dagen op voorhand voor de winkel.

Van zodra de deuren op Black Friday openzwaaien, lopen de bikers naar binnen en nemen elke fiets mee. 200 stuks in totaal. Maar niet om het nageslacht op niet gemotoriseerde tweewilers te verzekeren. Ze schenken de fietsen aan de organisatie Poverello House, die zich om arme en dakloze families bekommeren. Al 16 jaar lang laten deze mannen met dergelijke acties ontelbare kinderogen stralen.

“Een kind dat vrolijk op zijn fiets door de straten toert – geen geld van de wereld kan mij gelukkiger maken”, zegt de leider van de bende.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Deze biker-bende wacht 5 dagen lang voor de supermarkt… en daarna nemen ze alle 200 fietsen mee
Sluiten