Video 15 jan 2014 Carmen Dorlo

Deze duivelse baby-prank is echt te awesome

‘Oh nee, een kinderwagen met een huilende baby, helemaal alleen. Wat zielig, laat ik eens kijken of ik kan help… OMH MY GOD DEZE BABY IS BEZETEN WTF IK GA RENNEN’.

Deze prank moet echt in het donker gedaan worden. Als je lekker in de zomer over straat loopt, alleen. Rust, maar wel donker. Je voelt je niet bedreigd, totdat je in de verte opeens een baby hoort huilen. ‘Shit’, denk je. ‘Wat nu?’ Je wil helpen en gaat rennen maar voelt al kippenvel op je armen staan. Het geluid komt uit het park. In het park zijn alle lampen uit, behalve een. Deze lamp schijnt op een kinderwagen. Als je er heen loopt heb je het gevoel dat mensen naar je kijken. ‘Wie doet zoiets nou?’ denk je. ‘Laat ik maar even kijken of alles goed i… EN VERDOMME WAT IS DIT NOU WEER EEN KOTSENDE BABY IK GA HUILEN IN MIJN BED’.

The end.

Reageer op artikel:
Deze duivelse baby-prank is echt te awesome
Sluiten