Images 1 apr 2015 Marjolein

Deze gast heeft spijt van zijn one night stand nadat ze “sneller, harder” riep

Pas op, nadat je dit verhaal hebt gelezen is de kans aanwezig dat je seks voorgoed opgeeft. Oke, misschien niet helemaal, maar dit verhaal zal je in ieder geval de rillingen geven en je doen realiseren dat een one night stand in dronken toestand met een meisje die nog bij haar ouders woont geen goed idee is. Het begint allemaal met een verjaardag in een bar met een paar dronken vrienden…

“Rond 2 uur ‘s nachts zegt mijn broer dat het mooi is geweest en dat er een taxi buiten op ons wacht. Ik bestel snel nog een wodka en tik ‘m snel achterover omdat ik het gevoel heb dat ik nog niet dronken genoeg ben.

We stappen in de taxi en dan pas merk ik hoe dronken we allemaal zijn, behalve de prachtige dame die naast me zit; een vriendin van mijn broer. Ik begin een gesprek en ik maak haar aan het lachen. Niet veel later eindigen we samen in het appartement van mijn broer.
girl
Terwijl we op de bank zitten, heb ik het idee dat mijn kansen bij haar best goed liggen, tot die duivelse hond van mijn broer ons lastig komt vallen. Hij wil uitgelaten worden, dus lopen we samen een blokje om in het park. Na tien minuten heeft de hond eindelijk gekakt en lopen we terug. Dan realiseren we dat we een domme fout zijn begaan, we zijn de sleutel vergeten mee te nemen en onze telefoons liggen nog binnen. We weten dat we met geen mogelijkheid mijn broer wakker kunnen krijgen, dus besluiten we dat we naar haar ouders huis lopen om daar onze avond voort te zetten.

seks op de bank
Wanneer we het huis binnen komen, heeft ze besloten dat ze dronken seks wil, op de bank om half 4 ‘s nachts. Ik geef er aan toe (sorry ouders boven) en we beginnen te seksen. Ik heb met een redelijk aantal vrouwen geslapen, maar deze meid is een echte freak. Ze bleef zeggen dat ze het harder en ruiger wilde. En wie ben ik om haar seksuele fantasieën te negeren? Hier ging het mis. Ik was zo dronken dat ik verkeerd stootte en de boel daar beneden flink beschadigde. Het bloed stroomde over de witte bank en ze begon te schreeuwen. Zenuwachtig begon ik haar te kalmeren en rende naar de keuken om theedoeken te pakken om het bloeden de stoppen. Maar ze bleef maar schreeuwen.
bank met bloed
Op dat moment kwam haar 57-jarige vader de kamer binnen gerend met een golf club in zijn handen. Toen hij zich realiseerde wat er aan de hand was, werd hij woest en zei dat mijn leven voorbij is en ik de gevangenis in ga. Terwijl hij mij te grazen wilde nemen, lukte het mij op de een of andere manier om te vluchten door de voordeur.
vader
Wonderbaarlijk genoeg lukte het me om ongeschonden weg te komen en moest in mijn ondergoed over straat rennen, gezien ik geen tijd had om mijn kleren mee te nemen. Ik liep naar mijn broer zijn appartement en gooide stenen naar zijn raam om hem wakker te maken. Uiteindelijk werd hij pas om 5 uur wakker en liet me naar binnen. Ik hoop dat ik die vader nooit meer zal tegenkomen…”

Mocht je je zorgen maken om de hond, die is later die dag opgehaald door zijn broer.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Deze gast heeft spijt van zijn one night stand nadat ze “sneller, harder” riep
Sluiten