Gif 6 nov 2013 Redactie

Deze gasten maakten selfies en een tramrit met hun lama

Dit is Serge. Serge is een lama. Hij houdt van hooi, spugen op dingen, en World of Warcraft. Hij werkt part-time bij een circus, en dat vind hij eigenlijk best oké.

1

Nou goed. Serge’s rustige bestaantje werd opeens wat avontuurlijker toen hij op tournee was in Bordeaux. Fransen zijn knettergek, zoals iedere lama weet, en toen vijf stomdronken gasten na de club even bij het gesloten circus kwamen kijken, mocht Serge ze direct. Zijn nieuwe Franse homies waren luidruchtig en vielen de zebra’s lastig, maar Serge was niet te beroerd voor een paar selfies. Serge is een chille dude!

2

Nou die kerels dus op zoek naar een leuke afterparty. Serge had nog wel een adresje, maar natuurlijk weer aan de andere kant van de stad. Dus zij met de tram. Gelukkig reed-ie nog.

3

Nou, so far so good, maar die andere mensen op de tram gingen een potje móeilijk doen! Dat dat allemaal niet kon in dat truttige Bordeaux en dat ze het tegen de chauffeur gingen zeggen. En bóós dat die gast was jongen! Meteen z’n trammetje in de berm gezet en Serge aan een paal gebonden. Beetje jammer dat z’n Franse maten te dronken waren om er iets tegen te beginnen, maar ook hier bleef Serge kalm. Je bent een lama, je hebt een veel relaxtere bontkraag dan die chauf met z’n kapsones. Uiteindelijk bleek ‘ie best oké, sjekkie met ‘m gerookt, praatje gemaakt.

4

Toen kwam de directeur Serge halen, hij had meteen een procesverbaal voor de boys meegenomen.

5

Maar goed, eind goed al goed, Serge is een Facebookcampagne voor z’n nieuwe beste buddies begonnen die meteen sky high ging. De directeur was er verder cool over, dus aanklacht laten varen. Toen kwam meteen Hart van Frankrijkland eropaf die er een heel dramatisch verhaal van wilden maken. Maar dat hoefde dus niet voor Serge. Gewoon een toffe avond gehad, verder normaal doen, vindt Serge. Echt een chille lama.

6
Reageer op artikel:
Deze gasten maakten selfies en een tramrit met hun lama
Sluiten