Deze golddigger wordt flink op haar plek gezet

Carmen Dorlo 23 jul 2014 Images

Een 25-jarige golddigger uit Amerika postte een bericht op een datingsite, meldt Pulptastic. ‘Ik ben mooi, heb stijl en wordt 25 dit jaar. Ik ben op zoek naar een man die minstens 500.000 dollar per jaar verdient. Waar kan ik jullie vinden en waarom is dit mij niet eerder gelukt?’ De vrouw krijgt een reactie, niet van zomaar iemand, maar van de eindbaas van J.P. Morgan.

img53

Hij zegt: ‘Ik zal jou eens uitleggen waarom je dit nog niet eerder is gelukt. Jij verwacht een ruil van schoonheid en geld. Ik verdien meer dan 500.000 dollar per jaar, maar in tegenstelling tot jouw schoonheid, zal dit alleen maar meer worden of in ieder geval niet minder. Jouw schoonheid zal verminderen. Duidelijk voor je? Tip: zorg dat je zelf rijk wordt en zoek niet naar een rijke sul.’

Reageer op artikel:
Deze golddigger wordt flink op haar plek gezet
Sluiten