Images 19 nov 2016 Mark

Deze hond werd zijn leven lang mishandeld, totdat zijn redders hem een metamorfose gaven

honda2

Deze hond werd zijn leven lang mishandeld, totdat zijn redders hem een metamorfose gaven.

Tot nu toe heeft de hond Augustus geen geluk gehad in zijn leven. Hij was al die tijd een zwerfhond in de straten van Alabama. Alsof dat niet moeilijk genoeg was, leidde hij ook nog eens aan een huidziekte. De hond zat helemaal onder de korsten. Alle mensen zagen hem als een monster! Niemand durfde hem aan te raken…

honda3

Maar op een dag werd hij gered van de straat door de organisatie “Alabama Save Rescue Adopt”. Zijn leven zou nooit meer hetzelfde zijn. De organisatie had nog nooit een hond in zo’n slechte conditie gevonden.

honda4

Deze korsten zorgden natuurlijk voor veel pijn bij de hond. Maar ondanks dat, had de hond veel vrienden gemaakt met andere dieren als zwerfhond.

Toen Augustus van de straat werd gered krijg hij de juiste zorg en medicatie. Hij kreeg antibiotica en een speciale gel voor zijn aandoening.

honda5

Geleidelijk vielen de korsten van zijn huid. Wat over bleef was de naakte huid van de hond. Nu kon zijn haar terug gaan groeien.

honda6

De hond onderging een prachtige metamorfose. Inmiddels heeft Augustus nieuwe baasjes gevonden die goed voor hem zorgen.

De medewerkers van de dierenorganisatie “Alabama Save Rescue Adopt” zijn erg blij voor Augustus. Toen ze hem vonden, konden ze maar moeilijk voorstellen dat hij het er zo goed van af zou brengen. Maar na een paar weken zijn ze bijzonder blij dat ze hem hebben kunnen helpen.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Deze hond werd zijn leven lang mishandeld, totdat zijn redders hem een metamorfose gaven
Sluiten